Cialdini programma voor marketeers
🧠 Ontdek wat persuasion kan doen voor jouw marketing 🧠

Als ervaren marketeer en gecertificeerd CX en Cialdini expert neem ik je graag mee in de wereld van persuasion voor marketing. Een combinatie van een online programma van Cialdini himself en één (of twee) live workshops met collega-marketeers. 

schrijf je in om een echte expert te worden


Gratis online lunch sessies

Om de week neem ik je
mee in de Cialdini principes. 


Op maandag 12:30 - 13:00 (m.u.v. feestdagen) 


✨Laat je inspireren en meld je nu aan. ✨

null


Je kunt op elk moment instappen 👍


Aanmelden

Gratis online lunch sessies

Om de week neem ik je
mee in de Cialdini principes. 


Op maandag 12:30 - 13:00 (m.u.v. feestdagen) 


✨Laat je inspireren en meld je nu aan. ✨

null

Je kunt op elk moment instappen 👍


Aanmelden

De volgende gratis lunchsessie start over 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

online leren in eigen tempo. 11 modules, met ruim 100 videos (ENG)

+1 fysieke dag gegeven door Cialdini Gecertificeerde (NL of ENG)

en toegang tot 6 live sessies  met Dr. Cialdini en andere specialisten

investering:: +/-  10 uur online + 1 dag fysiek + uren toepassing eigen werk
365 dagen online toegang tot  platform met ruim 100 videos


ontvang erkend certificaat  ondertekend door Dr. Cialdini himself

De extra laag in marketing 

Jouw voordeel

Je leert hoe je het juiste principe op precies het juiste moment kunt gebruiken. Dit helpt je het meeste uit je marketing inspanningen te halen. 

 • Leer tijdens de fysieke workshopdag de principes toe te passen op jouw marketing uitingen
 • Hogere respons op je marketing campagne
 • Word een autoriteit met het officiële Cialdini-certificaat

Gebaseerd op onderzoek

Het Cialdini programma is gebaseerd op tientallen jaren onderzoek van wereldklasse en de praktische toepassing ervan. Daarnaast hebben we er alles aan gedaan om er een efficiënte en positieve leerervaring van te maken.

Wat ga je beheersen

Als expert zullen collega’s bij jou te rade gaan. Je leert op een efficiënte, effectieve en ethische manier de principes toe te passen. Je krijgt een diep begrip van de wetenschap van overtuigingskracht. En als een van de weinige ben je bekend met de bewezen processen, activators en versterkers voor elk principe.

Werk direct aan je eigen campagne(s)

Tijdens dit programma werk je aan je eigen werk. Dit stelt je in staat om ter plaatse oplossingen te vinden voor je eigen overtuigingsuitdagingen.

 • Leer een proces dat je kunt herhalen voor elke invloedsuitdaging
 • Pas je nieuw verworven inzichten direct toe
 • Bereik onmiddellijke resultaten

Met het officiële Cialdini certificaat

Na het behalen van het examen word je lid van de Elite of Influence. Je certificaat zal een onschatbare en langdurige bevestiging zijn van je expertise in de wetenschap en toepassing van overtuigingskracht.

 • Aanzienlijke boost voor je autoriteit
 • Erkend door de industrie
 • Ondertekend door Dr. Cialdininull

Bonus: 6 live sessies met Dr. Cialdini

Je krijgt de zeldzame kans om rechtstreeks van de bron te leren. In boeiende webinars van Dr. Cialdini en andere specialisten word je 6 keer per jaar persoonlijk op de hoogte houden van actuele onderwerpen, waardoor je jouw leerervaring naar nieuwe hoogte brengt.

 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Profiteer van interactief leren met realtime feedback
 • Behoud je voorsprong als een echte invloedsexpert
Schrijf je in om een expert te worden


null

Het programma

Klik op de Module om meer te lezen.

 Module 1: InleidingOnderzoek van LinkedIn toont aan dat overtuigingskracht een van de top 5 in-demand power skills is op de professionele werkplek van vandaag. Deze eerste module legt uit waarom. Je krijgt ook kritische inzichten in de wetenschap van overreding en legt een solide basis voor alles wat je in dit programma leert. Dit is je eerste stap om een echte expert te worden.
 Module 7: Sociaal bewijsProfessionals in de online wereld zeggen vaak dat het social proof principe hun meest productief is. In deze module leer je hoe je de kracht ervan zowel online als offline kunt benutten. En nogmaals, je zult weglopen met de kennis van effectieve activators en versterkers, en hoe je veelvoorkomende sociale bewijsfouten kunt vermijden die zelfs grote merken vaak maken. Maar jij niet, nooit meer!
 Module 2: Processen en ethiekAls u de zeven principes van overtuigingskracht begrijpt, kunt u betere resultaten behalen. Maar je zult nog succesvoller zijn als je ze toepast volgens de wetenschappelijk onderbouwde processen die je in deze tweede module zult vinden. Misschien nog belangrijker, je leert hoe je ze op een ethische manier kunt toepassen.
 Module 8: AutoriteitHet autoriteitsprincipe is een andere booster van succes. In de achtste module leer je de wetenschap erachter en hoe je het efficiënt, effectief en ethisch kunt toepassen. We beloven dat het officiële Cialdini-certificaat uw autoriteit aanzienlijk zal vergroten. U wilt het op uw kantoormuur, op uw bureau of op de achtergrond van uw online vergaderingen weergeven. Waarom? Deze module levert het bewijs.
 Module 3: ContrastVoordat we een diepe duik nemen in de Principes van Overreding, zullen we het contrastfenomeen behandelen. In deze module leer je alles over de kracht van contrast en de beste manieren om het als versterker te gebruiken voor elk van de zeven Principes van Overreding. Beschouw het als een klein geschenk voor jou als een toekomstig lid van de elite van invloed...
 Module 9: ConsistentieMensen willen - en gezien worden - zo consistent zijn met hun bestaande verplichtingen. In deze negende module ontdek je wat deze schijf activeert en versterkt. Je leert ook hoe je het soepel kunt opnemen in je dagelijkse overtuigende oproepen.
 Module 4: WedekerigheidIn de vierde module krijg je een grondig begrip van de wetenschap achter het principe van wederkerigheid en de praktische toepassingen ervan. Je zult de "verborgen juweeltjes" van de wereld van invloed tegenkomen: de activators en versterkers die de principes van overtuigingskracht aanwakkeren en versterken. Je leert ze niet alleen voor wederkerigheid onder de knie te krijgen in deze module, maar ook voor de andere principes in de volgende modules, waardoor je een uniek concurrentievoordeel hebt ten opzichte van degenen die zich niet hebben ingeschreven voor dit programma
 Module 10: SchaarsteJe bent ongetwijfeld bekend met FOMO: de angst om iets te missen. In deze laatste module zul je zien hoe dit fenomeen ervoor zorgde dat een product dat meestal voor $ 3,95 werd verkocht, voor $ 250 verkocht. Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet in deze fase van het programma. Inmiddels zul je volledig begrijpen dat het toepassen van de wetenschap van invloed tot ongelooflijke resultaten kan leiden. Je zult niet willen "missen".
 Module 5: Leuk vindenJe zult deze vijfde module leuk vinden over het leuk vinden! Je leert hoe je het algemeen erkende principe van liken op nieuwe en genuanceerde manieren kunt gebruiken voor onderhandeling en andere overtuigende doeleinden. Bovendien, zoals je in alle andere principemodules zult doen, zal je wat je hebt geleerd installeren in je persoonlijke actieplan. Dit betekent dat je die lessen in de praktijk kunt brengen en meteen resultaten kunt behalen.
 Module 11: ExamenDit is een online examen van ongeveer 30-45 minuten. De vragen gaan niet zozeer over het testen van je feitelijke kennis, maar over het beoordelen van je vaardigheden bij het toepassen van wat je in de modules hebt geleerd. Om te slagen, moet je 70% van de vragen correct beantwoorden. Maak je geen zorgen - als je je goed voorbereidt op het examen, zijn we ervan overtuigd dat je het haalt.
 Module 6: EenheidDr. Cialdini ontdekte dit principe van overtuigingskracht relatief recent en voegde het toe aan de uitgebreide editie van 'Influence' in 2021. Dus na het voltooien van deze zesde module maak je deel uit van de elite van invloed die dit principe begrijpt en toepast door gebruik te maken van het gevoel van "wij-heid" dat zal leiden tot instemming van anderen. Over eenheid gesproken...
 Fysieke workshopdagSamen met vakgenoten komen we na het doorlopen van het generieke Cialdini online programma bij elkaar om het geleerde in de fondsenwervende praktijk toe te passen. Deze dag wordt door Patricia Heemskerk, een Cialdini Certified Professional, begeleidt. Je kunt vragen stellen, je uitingen delen met vakgenoten en laten toetsen. Een dag vol fondsenwervende inspiratie met de Cialdini principes (en meer).

Ik heb interesse in het Cialdini programma voor marketeers.

Neem contact met mij op!